Internationale Spray Tan Day 6 maart

  • Geplaatst op
  • Door Mariska Nieuwenhuysen
  • 0
Internationale Spray Tan Day 6 maart

Internationale Spray Tan Day donderdag 6 maart!
 
Kies voor een stralende gloed en kies voor Spraytan. Vier vandaag 6 maart, de Internationale dag van de Spraytan met ons samen!

  • Nationale Spray Tan Day donderdag 6 maart!

Kies voor een stralende gloed en kies voor Spraytan. Vier vandaag 6 maart, de Internationale dag van de Spraytan met ons samen!

 

#Internationale Spray Tan Day
Zodra de winter is geëindigd, merken we dat onze huid erg droog en dof kan aanvoeln.
Juist nu is het extra belangrijk om je huid goed te hydrateren en de voorbereiding voordat de spraytan sessies start serieus te nemen.
Spraytan geeft jouw huid dan een extra mooie gloed. Je kan het hele jaar door gezond bruin tintje behouden met bruin zonder zon ofwel: Spraytanning of selftan.

Het is een gezonde manier van bruin ZONDER schade aan je huid of huidveroudering. Voor het gehele lichaam of voor een bepaald gedeelte van je lichaam, wanneer je merkt dat je benen achterblijven in kleur in de lente of zomer.


Spraytan Solutions bestaat sinds 2009 en is inmiddels 15 jaar een leverancier in Spraytanning benodigdheden én trainer in de Spray Tan techniek. Wij verkopen de beste Spray tan apparatuur, sprayten vloeistoffen van Sjolie,  Suntana en IBZ Sunless. Inmiddels gerenomeerde spraytan merken die een groot vertrouwen heeft opgebouwd onder onze Spraytan gebruikers in heel Europa.
 

Je kunt op 2 wijzen een mooie gezonde bruine gloed op je huid aanbrengen: door middel van een selftan product als een mousse met handschoen of je laat het op een professionele wijze aanbrengen in een Spraytan service door middel van een Airbrush techniek ofwel HVLP appartuur.

Wanneer je een Spraytan behandeling wilt boeken en een salon wilt bezoeken, kan je via onze site op de pagina Salon locaties, ervaren spraytan services vinden in jouw directe omgeving.

 

Het belangrijkste ingrediënt dat voor de bruinde kleur zorgt is Dihydroxyacetone; een koolhydraat dat gewonnen wordt uit suikerriet of suikerbiet.
Dee gaat een verbinding aan met de aminozuren en eiwitten in je huid, waarbij geleidelijk aan de dode huidcellen op de oppervlakte van de huid bruin zullen gaan kleuren.

Dit gebeurt het meest gelijkmatig met een Spraytan apparaat; dat een fijne mist creëert en hierbij het mooie resultaat wordt verkregen. DSe Spraytan technician heeft gedegen kennis waarbij ze je adviseert voor de beste tint met de juiste lotion geschikt voor jouw huidtype en ondertoon in je huid.

Er zijn diverse typen lotion verkrijgbaar die niet alleen ene prachtige tint geven maar ook je huid optimaal hydratatie zal geven.
Je hebt altijd rekening te houden met een inwerktijd, en na 24 uur is de DHA ( Dihydroxyacetone) tot het juiste kleurniveau ontwikkeld. 

 

Voordelen van een Spraytan:

  • Geeft een mooie glow op je huid in slechts 10-15 miuten

  • Een gelijkmatige, streeploze bruine kleur verdeelt over de huid zonder vlekken 

  • Laat de huid er verzorgt en stralend uitzien

  • Draagt bij aan meer zelfvertrouwen.

  • Spraytan tint wordt aangepast op wens en passend bij de ondertoon van de huid 

  • De Spraytan lotions bevatten Vitamine A,D en E ( Anti- oxidanten ) en bevatten hydraterende bestandsdelen 

.


De gemiddelde Spraytan sessei duurt 20-30 minuten; je ziet direct resultaat!|

Bij een goede voorbereiding en nazorg zal je tot zeker 12 dagen plezier kunnen hebben van de bruine tint.

 

De meesten mensen die in de zon gaan liggen of regelmatig zonnebank zullen helaas geen gewenste bruine tint hebben op hun huid maar juist een rode verbrande huid als gevolg hebben.

De zon en zonnebank zorgt voor huidschade en huidveroudering. 

 

Belangrijk is om het advies op te volgen voor de juiste voorbereiding en nazorg, die je zult ontvangen nadat je een afspraak hebt ingepland bij de Spraytan service van jouw keuze. Dit geeft de meeste garantie op een langer behoud van de spraytan kleur en mooier resultaat

Houdt er mee rekening dat je alle andere beauty behandelingen, als wenkbrauwen, nagels etc vóór je Spraytan behandeling inplant.  Denk aan het meenemen van een paraplu bij regenachtig weer en draag losse en wijdzittende kleding tijdens de inwerktijd.

 

DEEL JOUW ENTHOUSIASE OVER SPRAYTAN MET JOUW VRIENDEN!

Laat aan jouw volgers, jouw vrienden en familie zien hoe enthousiast jij bent over Spraytan en deel  jouw foto’s, feed & stories met ons! Tag ons @spraytansolutions.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.