Valentijn actie februari 2024

Valentijn actie februari 2024

In aanloop naar de Valentijnsdag hebben wij een speciale inkoop voordeelactie voor jullie!
Na een periode van koude dagen, verlangen we als geen ander naar een beetje voorjaar: de lente! Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien en de voorjaarsbloeiers uit de koude grond omhoog komen, begint de lente te kriebelen! We hebben zin om weer naar buiten te gaan, verruilen we onze winterkleding in onze garderobe voor de lichtere kleuren en stoffen waarbij we met een frisse gezonde kleur op ons gelaat en huid willen stralen.

Het perfect moment dus voor Spraytan!

Van 9 tot 16 februari 2024 duurt de Valentijnsdag sale op ons assortiment Suntana Spray Tan lotions. Geef je omzet een boost en pak het voordeel mee aan het begin van het Spray Tan voorjaarseizoen!

Gevarieerde Spray Tan-oplossingen

Met een reeks tinten waaruit je kunt kiezen, zijn onze Suntana Spray Tan-lotions perfect voor het verkrijgen van een natuurlijk ogende bruine kleur die lang aanhoudt. Of je nu een frisse lichte zongebruinde look wilt in het voorjaar, een speciale event of gewoon het hele jaar door een zomerse glans wilt behouden, de lotions van Suntana bieden je oplossingen voor koele en warme huidtypen, lichtere kleuren of de extra dark kleurtonen, mét of zonder toegevoegde parfum; ze zorgen ervoor dat elke klant wordt voorzien van een prachtig gebruinde glow.
Wil je een nieuwe lotion uitproberen of heb je graag voldoende van jouw favoriete lotion op voorraad? Je shopt ze nu met 15% korting!

Suntana Spray Tan Lotion

Verbeter jouw look op een gezonde en verantwoorde manier met de Suntana Spray Tan-lotions. Deze lotions zijn ontwikkeld met hydraterende, voedende bestandsdelen als Aloë Vera en Camellia Sinensis (Witte thee) Extract die de levensduur van de gebruinde tint zullen verlengen en een gezonde stralende glans op de huid achterlaten Tijdens onze Valentijns inkoop sale geniet je van 15% korting op deze alle type lotions; de geparfumeerde Classic lotions voor de koele huidtypen, de Violet lotions voor de warmere huidtypen en de Pure lijn zonder parfum.

Slechts tijdelijk voordeel

Deze aanbieding is alleen geldig van 9 tot en met 16 februari 2024, dus zorg ervoor dat je ervan profiteert zolang het nog kan! Om van de korting te genieten, voert u eenvoudigweg de code ‘tanwithlove’ in bij het afrekenen.

Mis deze kans niet voor jezelf, jouw Spraytan service (of een geliefde) te verwennen met deze populaire en veelzijdige spraytan lotions. Shop nu en bereid je voor op de voorjaarsdrukte met verse voorraad Spray Tan Lotions om jouw klanten te doen stralen komende Valentijnsdag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.