Ventilatoren / Afzuiging

Als Spray Tan technician heb je te maken met “overspray” tijdens Spray Tan behandelingen. Zowel jij als de klant kan deze fijne luchtdeeltjes inademen waartegen je je dient te beschermen.

Wanneer je meerdere Spraytan behandelingen in eenzelfde ruimte uitvoert, is het overwegen tot aanschaf van een afzuigventilator of extractie unit meer dan waard! Ook voor de mobiele Spraytan professional is een ventilator onmisbaar.

Dé perfecte oplossing omdat deze ventilatoren of extractie units de overspray en aanwezige vochtdeeltjes afzuigen voordat deze in de werkruimte gaan circuleren. Je houdt de lucht in je werkruimte een stuk frisser, schoner en aangenamer en bovenal dus veilige omgeving voor jou en de klant!

Door de Amerikaanse federaties TGA en FDA wordt aanbevolen om het inhaleren van DHA en fijne stofdeeltjes te vermijden of te voorkomen. Een afzuigventilator is daardoor onmisbaar in de Sunless industrie. Een ventilator of extractie unit bevat éen of meerdere filters welke met regelmaat dient te worden vervangen. Sommige filters zijn wasbaar zijn of zijn disposable. De filters nemen snel alle overspray op die in de lucht is blijven hangen en zorgen voor schonere werkomgeving in de salon.  

 

Voor actuele kortingen & acties klik hier.