MarqLabs All-in-one Spray Tan Booth

€1.999,00 €1.580,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (14)

LET OP: De aanschafprijs van deze All-in-One Spray Tan cabine is weergegeven ZONDER verzendkosten; deze verzendkosten worden berekend op basis van pallet verzending en is afhankelijk van adres. Informeer ons naar de verzendkosten. 

De MarqsLab All-in-One Spray Tan Cabine wordt geleverd met gratis Suntana famous five vloeistoffen pakket. In dit vloeistoffen pakket zitten de 5x 236ml Original Suntana vloeistoffen in de variant light, medium, dark, extra dark en een Rapid tan vloeistof.

De All-In-One Tan Spray Tan Booth combineert een ingebouwde Spray Tan apparaat en een ventilatie systeem waarin overspray wordt afgezogen via een professionele behuizing. Met de innovatieve `Micro-Whirlwind Technologie` is dit de perfecte investering voor elk Spray Tan salon die een professionele uitstraling wilt in haar spray tan ruimte te creëren met de nieuwste spray tan technologie.

Het ingebouwde spray tan apparaat maakt gebruik van Micro-Whirlwind Technologie wat een krachtige stroom van continue luchtstroom creëert voor nauwkeurig, streep loos sunless bruinen. Dat gekoppeld is aan een ` Intelligent Air-Smart Switch` die de perfecte luchtstroom bevordert, en zorgt keer op keer voor dezelfde professionele Spraytan kleur.

De All in One Tan Booth bevat 4 ingebouwde ventilatoren, verdeeld over de gehele achterwand van de toren. De meeste andere merken, hebben slechts 2 of 3 ingebouwde ventilatoren. Het grote voordeel van 4 ventilatoren, van boven naar beneden,  zorgt ervoor dat de  overspray gelijkmatig wordt afgezogen. De aerodynamische halfronde cabine  leidt de extractie als het ware in cycloon, waardoor er een luchtstroom ontstaat. De krachtige afzuiging via de boven- en onder ventilatoren zuigt de overspray af en genereert schone lucht.

De All-in One Spray Tan Booth behoort tot de allerbeste in extractie technologie, en geeft uw salon klanten een professionele en aangename spray tan ervaring. Creëer een professionele speciale spray tan ruimte in uw salon. Dit apparaat stelt u in staat om de beste Spray Tan resultaten te kunnen leveren. Het apparaat heeft een ergonomisch ontwerp voorziet u van natuurlijk daglicht lampen en krachtige extractie - dit alles zodat u de ultieme spray tan ervaring voor uw klanten kunt creëren.

De Spray Tan Booth bevat een  Excess 3 Applicator Gun met roestvrijstalen onderdelen voor meer controle over de spray tan en minder overspray. Met de roestvrijstalen trigger, pin en variabele draaiknop kan men de volume van de Spray Tan vloeistof aanpassen en instellen naar wens. Ideaal voor een snellere applicatie en spray tan techniek. De krachtige spray in combinatie met de verbeterde controle over de spray tan, vermindert de overspray aanzienlijk. Wat betekent dat men slechts 30-40ml Spraytan vloeistof nodig hebt per Spray  Tan behandeling. Het kan een besparing opleveren tot 40% - wat leidt tot vermindering van verspilling en verhogen van de  winst uit een behandeling.

Je krijgt meer controle in het Spray Tannen, doordat er voldoende Spraytan lotion op het lichaam wordt aangebracht zonder het `oranje effect` te veroorzaken. Het oranje effect kan worden veroorzaakt door te veel Spraytan lotion  op de huid. Met de variabele regelknop op de Spray gun is u het sprayvolume aan te passen en ideaal voor aanbrengen van contouren en effecten voor de perfecte applicatie.

Bekijk in het filmpje hieronder hoe de All-in One Spray Tan Cabine geïnstalleerd moet worden:

Belangrijkste kenmerken van de All in One Tan Booth: 

Ideaal voor Spray Tan salons die de ultieme Spray Tan ervaring willen creëren voor hun klanten.

Controleren van overspray:
Door de sterke 4-ventilatoren afzuiging die in het gehele achter kolom van boven naar beneden is gesitueerd in samenwerking met de aerodynamisch gevormde cabine wordt de lucht in een cycloon geleid om overspray te verwijderen en schone lucht te genereren.

De aanwezigheid van natuurlijk daglicht in de cabine;
De perfecte verlichting voor 360-graden Spray Tan resultaat.

Door technici ontworpen:
Bediening met één schakelaar, ergonomische houding en eenvoudig te gebruiken slip-in-slip-out “easy clean filtersysteem”. Ergonomisch ontwerp dat is bedoeld voor werk- en bewegingsgemakken.

Een kleinere oppervlak op de vloer;
Dit apparaat neemt 50% minder ruimte in dan een Spray Tan tent of scherm terwijl het meer ruimte biedt dan een tent wanneer klanten hun armen optillen en uitstrekken.

Eenvoudige installatie:
In minder dan 20 minuten kan dit systeem worden geplaatst en geïnstalleerd met twee mensen.

Krachtige verneveling en variabele snelheidsregeling voor vlekkeloze, droge en streeploze resultaten als nooit tevoren!

Verminderde overspray van de Spray Tan applicator gun: bespaar tot 40% spray tan lotion per full body behandeling. Minder overspray = minder verbruik = meer winst.

TECHNISCHE INFORMATIE:

Interne afmetingen Spray Tan Booth systeem:. H1.96m xB 97,0cm x D77,0cm
Externe Afmetingen: H 2.09cm x B: 104,0 cm x D: 112,0cm
Gewicht: 57kg
Inhoud Spray Tan applicator cup: 125ml
Vermogen/Luchtstroom van Spraytan apparaat (RPM): 38000 RPM
Luchtstroom van Afzuiging (m3/h): 2700 RPM
Geluid afzuiging: 72db
Luchtsnelheid: 2080m3/uur
Geluid flow Spraytan apparaat: 50-70db

GARANTIE:

Op de All in One Tan Booth geldt 1 jaar fabrieksgarantie ( alleen op onderdelen).
Op de Excess 3 Spray Tan Applicator geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Bekijk in dit filmpje hoe de filters moeten worden vervangen van de  All-in one Spray Tan Booth:

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen