Betaalmethodes

In onze webwinkel kunt u op diverse manieren betalen: Vooraf overmaken, iDeal, Cards als Mastercard en, VISA, Maestro, Mister Cash, Sofort Banking, PayPal en betalen na ontvangst.

 
Hieronder een uitleg van alle door ons aangeboden betaalmogelijkheden.


U ontvangt na plaatsing van uw bestelling een bevestigingsmail van ons met hierin de betaalgegevens. U dient zelf handmatig de betaling te doen via internetbankieren of bankoverschrijfkaart.

        VVV cadeaukaart

De iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Mister Cash en Sofort Banking betaling loopt via het betaalsysteem van Sisow.
Met Sisow kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Sisow is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Sisow hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. 


PayPal is een zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Let wel: u dient hiervoor een Paypal account te hebben.


Koop nu - betaal achteraf. Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en u betaald later (binnen 14 dagen) de factuur.
Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de factuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van uw betaling.” 
Het minimale orderbedrag is €15,- en het maximum order bedrag is €250,-
Voor het gebruik maken van het achteraf betalen betaalt u €1.49. U betaalt geen extra kosten als u uw factuur binnen 14 dagen betaalt.
De achteraf betaalmethode van Billink is alléen van toepassing op bestellingen binnen Nederland en voor consumenten van 18 jaar en ouder. Als je op tijd betaalt, dan voorkom je extra kosten en zorg je dat in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Billink. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Billink, accepteer je de  Algemene Voorwaarden en bevestig je dat de Privacy en Cookieverklaring hebt gelezen.

 
Verbonden aan webshop Keurmerk