Disclaimer

Dit is de website van Spray Tan Solutions
Ons bedrijfsadres is Spaceshuttle 6k Amersfoort.
Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 65668472
Ons B.T.W.-nummer is NL167104354B01

Wij streven er naar de inhoud van deze website zo accuraat en up to date mogelijk te houden. In deze disclaimer wordt uitgelegd welk voorbehoud we maken:


Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden en/of typefouten bevatten. Spray Tan Solutions staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin garandeert Spray Tan Solutions dat de site foutloos of ononderbroken functioneert, dan wel toegankelijk is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade - direct of indirect - ten gevolge van toegang en gebruik van deze website, wordt door Spray Tan Solutions nadrukkelijk afgewezen.

Spray Tan Solutions besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.


Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van Spray Tan Solutions. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan Spray Tan Solutions. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Spray Tan Solutions mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Spray Tan Solutions tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door Spray Tan Solutions ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Spray Tan Solutions is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.