Verkoop je gevoel dat Spraytan oplevert, niet de Spray Tan behandeling!

Beschadigt Spraytan een tatoeage?

  • Geplaatst op
  • Door Mariska Nieuwenhuysen
  • Geplaatst in barrier, creme
  • 0
Beschadigt Spraytan een tatoeage?

Tegenwoordig is het hebben van een Tattoo een ware trend, Mensen met een pas gezette tatoeage willen natuurlijk pronken met hun nieuwe afbeelding op de huid.
Spraytan zal de tatoeage niet anders doen laten lijken misschien wel iets donkerder kleuren, dat is alleen wanneer de spraytan tint zichtbaar is op de huid. Wel is het belangrijk om te weten dat Spraytan niet gedaan kan worden op verse tatoeages waarvan de huid nog niet genezen is. In deze blog lees je alles over Spraytan en tatoeages.

Wees je ervan bewust wat jouw kostprijs is per spraytan behandeling.

Wees je ervan bewust wat jouw kostprijs is per spraytan behandeling.

Vraag jij je weleens af wat je minstens moet vragen voor een Spray Tan behandeling? In deze post wil ik je graag wat tips geven om een juiste behandelprijs te berekenen.
Belangrijk is om jouw kostprijs te bereken op basis van alle producten die jij gebruikt om de perfecte Spraytan resultaat neer te zetten; denk aan Barrière crème, Prep/ PH balancer spray, Finisihing powder, Handschoenen, Mutsje, Sticky Feets en andere disposables zoals wegwerpstring of wegwerp bh enz.
Als je de producten per prijs terugrekent, dan kan je berekenen hoe hoog jouw kostprijs uiteindelijk zal zijn en dit dus een belangrijk onderdeel is van jouw behandelprijs.

Verordening EU rondom zelf bruinend ingrediënt DHA

Verordening EU rondom zelf bruinend ingrediënt DHA

Zullen de zelf bruinende ( selftan ) producten en spraytan vloeistoffen  met een DHA percentage tot aan 10% nog steeds donker genoeg kleurdiepte kunnen bereiken? Na 22/04/2022 mogen wij als leverancier en distribiteur van Spraytan vloeistoffen en zelf bruinende mousses boven de 10% verkopen en op de markt brengen in alle gevestigde EU landen. Dat betekent dat je op zoek moet gaan naar een alternatief of je beperken in gebruik met Spraytan lotions en Selftan producten ddie maximaal 10% DHA bevatten.
Lees in deze blog meer over de EU wet en regelgeving en wat wij je adviseren! Denk in mogelijkheden en oplossingen! Ook met een lager percentage DHA kan jij toch nog steeds jouw klant een dark tan, extra dark tan en een Rapid tan blijven aanbieden.!