Verkoop je gevoel dat Spraytan oplevert, niet de Spray Tan behandeling!

Beschadigt Spraytan een tatoeage?

Beschadigt Spraytan een tatoeage?

Tegenwoordig is het hebben van een Tattoo een ware trend, Mensen met een pas gezette tatoeage willen natuurlijk pronken met hun nieuwe afbeelding op de huid.
Spraytan zal de tatoeage niet anders doen laten lijken misschien wel iets donkerder kleuren, dat is alleen wanneer de spraytan tint zichtbaar is op de huid. Wel is het belangrijk om te weten dat Spraytan niet gedaan kan worden op verse tatoeages waarvan de huid nog niet genezen is. In deze blog lees je alles over Spraytan en tatoeages.

Wees je ervan bewust wat jouw kostprijs is per spraytan behandeling.

Wees je ervan bewust wat jouw kostprijs is per spraytan behandeling.

Vraag jij je weleens af wat je minstens moet vragen voor een Spray Tan behandeling? In deze post wil ik je graag wat tips geven om een juiste behandelprijs te berekenen.
Belangrijk is om jouw kostprijs te bereken op basis van alle producten die jij gebruikt om de perfecte Spraytan resultaat neer te zetten; denk aan Barrière crème, Prep/ PH balancer spray, Finisihing powder, Handschoenen, Mutsje, Sticky Feets en andere disposables zoals wegwerpstring of wegwerp bh enz.
Als je de producten per prijs terugrekent, dan kan je berekenen hoe hoog jouw kostprijs uiteindelijk zal zijn en dit dus een belangrijk onderdeel is van jouw behandelprijs.