Verkoop je gevoel dat Spraytan oplevert, niet de Spray Tan behandeling!

Personaliseer/ Customize jouw Spray Tan glow!

Personaliseer/ Customize jouw Spray Tan glow!

Met een customize Spraytan service kan je jouw klant een fantastische Spraytan ervaring bieden en verhoog je jouw omzet in de salon!
De Sjolie additieven zijn een perfecte aanvulling in jouw Spray Tan service en maakt dat je nog meer professionaliteit en kwaliteit uit kunt stralen!

Concurrentie , een bedreiging of iets goeds in de Spray Tan business?

  • Geplaatst op
  • Door Mariska Nieuwenhuysen
  • 0
Concurrentie , een bedreiging of iets goeds in de Spray Tan business?

Concurrentie in de Spray Tan business, zie jij dat als een bedreiging of juist als iets positiefs?

Ik, persoonlijk, denk altijd en hoop ook altijd positiviteit en enthousiasme uit te stralen in elke vorm van communicatie. Of dit nu is in een persoonlijk gesprek met een mogelijke B2B klant die Spraytan service wilt gaan aanbieden, of in de blogs die ik schrijf, video’s en tijdens opleidingen.
Ik ben van mening dat enthousiasme en positieve uitstraling het VERSCHIL kan maken!

Hoewel het voor mij als vanzelfsprekend is, benaderbaar te zijn en denkend in oplossingen in problemen gaat dit niet altijd op voor een ieder in de Spray Tan business. Ik hoor helaas nog vaak van salons die Spray Tan service bieden dat ze zich druk maken om de “concurrerende” spraytan salon(s) in hun omgeving. In deze blog hoop ik je mee te geven dat concurrentie niet per definitie als iets negatiefs hoeft te bestempelen, maar juist als iets positiefs te bekijken waarmee je zeker ook kunt comfortabel kunt gaan voelen.