Klantenservice

Klantenservice:

De klantenservice van de webshop is telefonisch bereikbaar op tel: 0638895150 

Live Chat Service, het contactformulier via e-mail: [email protected] op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:00 uur.
 
Spray Tan Solutions
Spaceshuttle 6K
3824 ML Amersfoort 
Nederland (let op dit is geen bezoekadres)

KvK: 65668472 
BTW ID:NL001902968B69 
IBAN: NL54RABO0335948809
BIC: RABONL2U
 
Bestellingen gedaan voor 14:00 uur, worden dezelfde dag verwerkt en ter verzending aangeboden indien uit voorraad leverbaar.
(in NL of anders indien aangegeven)!

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:

 • Koningsdag
 • Paasweekend 
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksterweekend
 • Kerst 25 en 26 december 2023
 • Oud en Nieuw 31 december 2023 en 1 januari 2024

Verbonden aan webshop Keurmerk

<a href="//www.keurmerk.info/nl/consumenten/webwinkel/?key=14851" target ="_blank"><img    alt="Onze vermelding op sys.keurmerk.info"   src="//sys.keurmerk.info/Resources/Logo/logo_b_medium.png?l=nl"   border="0" /></a>

 

Herroepingsrecht

Bij producten:

 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
 2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
 3. als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
 4. als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
 1. bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.