Spraytan in de winter, hoe blijft je huid stralen in deze winterse dagen?

Spraytan in de winter, hoe blijft je huid stralen in deze winterse dagen?

Hoe zorg je ervoor dat je huid ook in de wintermaanden blijft stralen? Hoe verzorg je je Spraytan kleurtje optimaal?
In deze blog geef ik je waardevolle tips en informatie om er zelfverzekerd uit te blijven zien, terwijl jij geniet van de winterse kou.

Zodra de temperatuur gaat zakken, zal je merken dat het wat meer moeite zal kosten om je Spraytan tintje mooi te laten blijven. In de wintermaanden, is het sowieso een uitdaging om je huid er stralend uit te laten zien in de winter.  Het hoeft zeker niet zo te zijn dat je in de koudere maanden die zomerse uitstraling hoef te verliezen, integendeel!
Wanneer je met de juiste zorg én aandacht jouw huid blijft verzorgen, zal je huid en dus ook je SprayTan kleurtje en glow zichtbaar blijven.
Ik geef je in deze blog tips die essentieel zijn voor Spraytanning tijdens de wintermaanden zodat jij de gehele winter plezier zult houden van je bruine huidje.

 1. Ten eerste: Vóór de Spraytan altijd de huid scrubben.
  Een goede voorbereiding voorafgaand een spraytan behandeling geeft je absoluut meer garantie op een mooier resultaat. Voor de behandeling begin je dan ook met een grondige scrubbeurt; altijd met een product ZONDER olie zoals Alaya Scrubzout en eventueel in combinatie met een exfoliatie handschoen. Dit zorgt ervoor dat je de dode huidcellen kunt verwijderen en een mooie gladde basis creëert voor de Spraytan afspraak.
  Schenk dan ook extra aandacht aan de drogere gebieden op je lichaam:
  Ellebogen, knieën, hielen, enkels, zijkant handen, tussen de vingers én de tenen zodat deze niet de kleur kan dan ongelijkmatig en overdadig bruin uit komt te zien na ontwikkeling van de Spraytan vloeistof.

 2. Dagelijks hydrateren
  De koudere temperaturen tijdens de wintermaanden kan schadelijk zijn voor je huid, de huid zal dan ook droger aanvoelen en schilfering kunnen vertonen. Wanneer je je huid dagelijks insmeert met een bodylotion, die vriendelijk is voor de huid en geen alcohol bevat, zal je huid soepeler blijven en zachter aanvoelen. Vochtinbrengende lotions als de Sjolie Body Renew Moisturizer zijn ervoor ontwikkelt om jouw huid dagelijks te voorzien in voeding en verjonging. Dit is een luxueuze moisturizer die je kleurtje langer vasthoudt en daardoor een doffe uitstraling en vlekkerigheid doet tegengaan.
  Ingrediënten als vitamine A en E, saffloerzaadolie helpen niet alleen je huid te hydrateren en je kleurtje van een lange levensduur voorzien maar je kunt ook tijdens de winterdagen met zelfvertrouwen blijven stralen met een gezonde natuurlijke bruine gloed!

 3. Vermijd te warme douches en baden
  Houd je huid regelmatig vochtig, zorg dat je voldoende blijft drinken, minstens 1.5 liter vocht per dag, niet te heet douchen en te lang badderen. Kies liever voor een lauwere bad of douchebeurt en gebruik vochtinbrengende wasgels die je huid niet nog meer zal uitdrogen, liefst zonder parabenen. Parabenen , ofwel conserveringsmiddelen in producten, maken je huid afhankelijk van een product en zal je huid uitdrogen. Het kan irritaties en allergieën veroorzaken op langer termijn. Agressieve douchegel en zepen verdwijnen essentiële olien van je huid en hierdoor zal je bruine Spraytan tintje sneller vervagen. Producten die vrij zijn van parabenen en ontwikkelt zijn speciaal voor behoud en verzorging van Spraytan tintje is een Sjolie bodywash
  Lang verblijven in sauna’s, hot tubs of bubbelbaden is natuurlijk ook niet bevorderlijk voor een Spraytan.

 

 1. Onderhoud en werk je spraytan tint bij
  Bij jou ook bekend dat een Spraytan natuurlijk niet eeuwig zal gaan, zodra je kleur begint te vervagen, dag 3 na de Spraytan behandeling is mijn advies dan ook om een product te gebruiken dat je Spraytan tintje op kleur zal houden, een Tan Extender is het juiste product om te gebruiken. Een tan extender creme bevat DHA, en is speciaal ontwikkelt om langer van de kleur te kunnen genieten, gelijkmatiger doet vervagen en de levensduur te verlengen zodat je langer kunt genieten van een glowing skin. Het geheim achter een mooie en lange levensduur van een Spraytan is je huid voeden, voeden, hydraten en hydrateren! Je moet het vochtbalans van je huid op niveau houden, dagelijkse verzorging in de winter moet je routine worden. Zo voorkom je vlekkerigheid en sneller vervagen van de bruine kleur. Zo blijf jij je op je best voelen en je Spraytan zal hierbij een groot aandeel in kunnen zijn.

Ga dan ook extra genieten van de koude winterdagen, lekker cozy op de bank met sloffen, trui en kop dampende thee of chocomelk terwijl jij blijft stralen met een frisse natuurlijke gebruinde look.
De key tot succes is om er routine van te maken je huid extra goed te blijven verzorgen van binnen en van buitenuit! Exfoliëren en voeden én beschermen tegen vrieskou, sneeuw en hagel.

Blijf vooral lekker genieten en hopelijk hebben mijn tips jouw hierbij een geholpen zelfvertrouwd eruit te blijven zien?!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.