Wat GLAMOUR en Spraytanning gemeen hebben.

Wat GLAMOUR  en Spraytanning gemeen hebben.

Zoals Glamour je kunt voelen, kunt uitdragen, kunt uitstralen én kunt aantrekken laat Spray Tan jou stralen, het geeft je zelfvertrouwen dat weer positief effect heeft op jouw uitstraling en dus weer je Glamour doet laten voelen!

GLAMOUR heeft vaak een bepaald beeld, bij de nuchter en bescheiden Nederlander;
van overdreven glitter en schone schijn. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg is dat calvinistische denkpatroon van de Nederlander dat Glamour zo typeert.

Maar dat juist dàt tikkeltje Glamour je wel KUNT laten stralen en je een sprankelend gevoel kunt geven dat is wat onderschat wordt door velen. Zo ook wordt Spraytan juist nog vaak getypeerd als "over de top en onnatuurlijk". Spraytan kan je ook op een NATUURLIJKE manier wel doen laten stralen en laten sprankelen, de kunst is op een natuurlijke manier de bruine tint op de huid aan te brengen dat past bij de persoonlijkheid en juist krachtiger doet maken zonder dat het “overdreven bruin” hoeft over te komen.

Heb jij al gehoord van Maxime Cousél, de eerste Glamourmanager van Nederland? Wellicht ken je haar van tv of heb je de podcast van ByJeane bekeken of beluisterd? Maxime legt in het interview dat Jeannette met haar afneemt. helder hoe je Glamour als een natuurlijke attitude eigen kunt maken en met haar ervaringen in het werk als RTL presentatrice inspireert en motiveert zij vanuit haar werkervaring nu andere vrouwen, om de Glamour aan te trekken als iets natuurlijks dat van binnenuit kan worden uitgedragen. Je doet stralen, en kunt voelen én laten zien.

Spraytanning, draagt op een natuurlijke en gezonde alternatief wijze ook bij aan dat tikkeltje Glamour. Het geeft je uitstraling, dat gevoel van zelfvertrouwen van binnenuit naar buiten toe.
Met de juiste kleding, kleur en make-up je doet Spraytan een hoop om dat Glamour gevoel nog meer te kunnen ownen en uit te dragen.
Immers een kleurtje op je huid, doet je gezonder uitzien en geeft kleding de finishing touch, waarbij het ook nog eens een verantwoorde manier van bruin zonder zon is. Veilig en verantwoord bruin!

Waar sommige mensen op een geheel natuurlijke manier met de meest simpele outfit al dat Glamour uitstralen doet Spray Tan de “ grijze muis in de jurk”  laten stralen, dat gevoel van Glamour!
Maar ook de vrouw die Glamour als het ware van zichzelf al heeft, kan met een natuurlijke Spraytan tint een Glamour en charme versterken.

Op naar een glamoureuze uitstraling met Spraytan!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.