Waardevolle blog artikelen met tips!

Concurrentie , een bedreiging of iets goeds in de Spray Tan business?

  • Geplaatst op
  • Door Mariska Nieuwenhuysen
  • 0
Concurrentie , een bedreiging of iets goeds in de Spray Tan business?

Concurrentie in de Spray Tan business, zie jij dat als een bedreiging of juist als iets positiefs?

Ik, persoonlijk, denk altijd en hoop ook altijd positiviteit en enthousiasme uit te stralen in elke vorm van communicatie. Of dit nu is in een persoonlijk gesprek met een mogelijke B2B klant die Spraytan service wilt gaan aanbieden, of in de blogs die ik schrijf, video’s en tijdens opleidingen.
Ik ben van mening dat enthousiasme en positieve uitstraling het VERSCHIL kan maken!

Hoewel het voor mij als vanzelfsprekend is, benaderbaar te zijn en denkend in oplossingen in problemen gaat dit niet altijd op voor een ieder in de Spray Tan business. Ik hoor helaas nog vaak van salons die Spray Tan service bieden dat ze zich druk maken om de “concurrerende” spraytan salon(s) in hun omgeving. In deze blog hoop ik je mee te geven dat concurrentie niet per definitie als iets negatiefs hoeft te bestempelen, maar juist als iets positiefs te bekijken waarmee je zeker ook kunt comfortabel kunt gaan voelen.

Beschadigt Spraytan een tatoeage?

Beschadigt Spraytan een tatoeage?

Tegenwoordig is het hebben van een Tattoo een ware trend, Mensen met een pas gezette tatoeage willen natuurlijk pronken met hun nieuwe afbeelding op de huid.
Spraytan zal de tatoeage niet anders doen laten lijken misschien wel iets donkerder kleuren, dat is alleen wanneer de spraytan tint zichtbaar is op de huid. Wel is het belangrijk om te weten dat Spraytan niet gedaan kan worden op verse tatoeages waarvan de huid nog niet genezen is. In deze blog lees je alles over Spraytan en tatoeages.