Terugblik op 2023; het jaar met een glanzend randje

Terugblik op 2023; het jaar met een glanzend randje

Het jaar 2023 zit er alweer bijna op. We vieren nu meest stralende dagen van het jaar: kerst en de jaarwisseling! Hopelijk kan je deze dagen genieten van gezelligheid, warmte en tikkeltje glamour.

Ook ik, als eigenaar van Spray Tan Solutions, blik graag nog even terug naar dit bijzondere jaar 2023 in vele opzichten.
Wat heeft ons gebracht? Wat hebben jullie voor ons Spray Tan Solutions betekent en wat mocht ik voor jou betekenen in 2023?
In deze blog beschrijf ik een aantal memorabele momenten dit jaar 2023.

Het jaar 2023 was een jaar met een glanzend randje!

Ten eerste wil ik je bedanken voor jouw klandizie het afgelopen jaar; vele klanten mochten wij verwelkomen in onze webshop en voorzien in hun Spray tan benodigdheden.

We zien dat Spraytanning echt een HOT item wordt en dat kunnen wij ook terugzien in het aantal Spraytan services die zijn opgestart in Nederland, België, Spanje en andere Europese landen.

Ook dit jaar mochten wij opstartende Spraytan salons begeleiden en hen trainen op locatie in Nederland en België. Via digitale wijze verzorgden wij ook trainingen voor schoonheidssalons verdeeld over Europa als Spanje en Tsjechië.  
Andere starters in Spray Tan service salons kwamen naar onze nieuwe locatie toe, om de volledige Spray Tan training live 1 op 1 te kunnen volgen. Waarbij wij zelfs een cursist zelfs uit Trinidad tot onze internationale Spraytan cursisten mogen rekenen!!

De verdiepingstraining is  als nieuwkomer in ons trainingsprogramma geïntroduceerd waarbij ervaren Spray Tan techncians welkom zijn om hun kennis op te frissen, kennismaken met nieuwe ontwikkelingen op Spraytan gebied én het verfijnen van hun Spray Tan techniek. Ook komend jaar zullen er nieuwe trainingen worden ontwikkeld en workshops worden aangeboden.

Eind juni kwam voor ons een langgekoesterde droom uit: een locatie waar ons magazijn, showroom/ bezoekadres en trainingsruimte in 1 pand konden onderbrengen in bedrijventerrein Calveen in Amersfoort.
Wat hebben wij vele lieve berichtjes & felicitaties mogen ontvangen en ook een aantal van jullie kwamen op ons openingsweekend.
Het was een feestelijke dag waar Spraytan technicians elkaar ontmoetten, met elkaar gesprekken voerde over de passie en vakkennis die zij gezamenlijk delen in Spraytanning en werden er nieuwe Spraytan vriendschappen gesloten.

Een bezoekadres voor onze klanten kunnen realiseren, waarin wij dus nu ook op afspraak je kunnen ontvangen voor een kopje koffie/ thee met lekkers en vanaf hier ook de mogelijkheid kunnen bieden om direct jouw bestelling mee te nemen. Steeds meer klanten weten ons te vinden voor deze service.
Het assortiment van de webshop is met komst van een groter magazijn ook flink uitgebreid met nieuwe artikelen en hebben we een aantal nieuwe Spraytan producten geïntroduceerd;


We zijn een mooie samenwerking aangegaan met MaMo Subliem; het Nederlandse merk in finishing powder en bijpassende verzorgingsartikelen.
Een nieuwe Spraytan merk aan onze collectie vloeistoffen geïntroduceerd: IBZ Sunless; kwalitatieve en hoogwaardige Spraytan vloeistof uit ons buurland België gerund door Greetje; tevens eigenaar van Glow Berlaar Greetje.


Onze vertrouwde Spray Tan merken Sjolie en Suntana blijven natuurlijk ook geliefd onder Spray Tan professionals. Deze gerenommeerde merken blijven zich continue ontwikkelen in de wereld van Spraytanning.
Sjolie heeft het volledige Spray Tan assortiment voorzien van een nieuw design dat niet onopgemerkt bleef bij onze klanten.  Een luxe uitstraling met een blijvend vertrouwd kwaliteit en resultaat uit Amerika, het continent dat voorloper is in de ontwikkeling van Spraytanning.
Suntana heeft veel succes geboekt met het brede assortiment aan Spray Tan vloeistoffen. Met name de Pure collection van het Engelse merk heeft een grotere populariteit gekregen voor diegene die liever geen parfum in hun lotions wenst.

Wij staan nu aan de vooravond van het nieuwe jaar: 2024, een nieuw begin en nieuwe kansen!
Jij mag er zeker van zijn dat we ook komend jaar, 2024, onze service blijven geven, met raad en daad voor jou klaar blijven staan en natuurlijk jou voorzien in Spray Tan benodigdheden.

Voor de laatste dagen van het jaar wens ik je veel plezier, een tijd van gezelligheid, bijkomen van een enerverend jaar en frisse energie op te kunnen doen om gouden dromen, sprankelende successen en al het goeds toe op business vlak én persoonlijk vlak in 2024 te kunnen realiseren!

Groetjes, Mariska Nieuwenhuysen-Kremer

Ceo/ eigenaar van Spray Tan Solutions

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.