Til jouw Spray Tan service naar een hoger niveau!

Met de start van het nieuwe jaar, is het een uitgelezen moment om ook fris het jaar te beginnen
( realiseren van je nieuwe voornemens :-)  op persoonlijk vlak.
Maar hoe ziet het met je zakelijke plannen voor 2024?  Welke doelen heb je voor ogen dit jaar voor jouw Spray tan service?

We zien dat het product Spraytan ook het afgelopen jaar een stijging laat zien op interesses.
Een bewuster & gezond leven, maakt ook dat mensen bewustere keuzes maken in hun persoonlijke verzorging. Bewuster omgaan met hun huid, verzorgen van hun huid maar ook gezondere keuzes maken om juist niet meer zoveel tijd door te brengen in de zon om een lekker bruin kleurtje te ontwikkelen maar dit op een snellere en verantwoorde manier te doen!
In 2023 zagen we een stijging in het gebruik van zelfbruining en bezoeken van een spraytan salon.
De trend zet zich al wat jaren voort, Spraytan als verantwoord bruin zonder zon en zonnebank  is zich steeds  meer aan het  ïnburgeren”  ; waar eerst de bewuste vrouwen én mannen Spraytan behandeling als een incidentele actie zagen om een bruin kleurtje te halen voordat ze op vakantie gaan, verschuift een Spray Tan behandeling telkens meer naar een regelmatig ritueel als het onderhouden van een bruin tintje.
Met de toenemende vraag naar Spraytan, zijn er ook beautysalons die Spraytan als service introduceren in hun bestaand aanbod. Het aantal Spraytan services maakt een forse stijging mee, waarbij het al lang niet meer alleen gebruikelijk is in de randstad en zuidelijke provincies van Nederland en België maar ook in noordelijke provincies als Friesland, Groningen en Drenthe is Spraytan geïntroduceerd in de beautybranche.
En dus wordt het steeds interessanter en gemakkelijker om het product Spraytan uit het hokje van vooroordelen  te krijgen:
- je wordt oranje,
- Spraytan geeft vlekken
- te (onnatuurlijk) bruine uitstraling.

Doordat Spraytan steeds serieuzer wordt genomen, is het NU de tijd om ook de Spraytan kennis en techniek onder de loep te nemen! Kijk eens serieus naar jouw aanbod, hoe is het gesteld met jouw kennis?
Om jouw kennis up-to-date te houden, in te spelen op de ontwikkelingen die Spraytan maakt in de beautybranche, jouw klanten tevreden te houden met jouw Spraytan aanbod, kan een verdiepingstraining DE verandering teweeg brengen.


Weet jij dat Spraytan een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt in hun aanbod in type vloeistoffen en verschillende tinten passend bij de ondertoon? Is het ook niet eens tijd om jouw spraytan techniek onder de loep te nemen?


Volstaat jouw spraytan service nog in de huidige markt en aanbod? Wat doe jij om jouw klant niet alleen tevreden te houden met hun tint, wat biedt jij de klant tijdens de behandeling, in de prep/ voorbereiding om zo lang mogelijk van de tint te kunnen genieten?


Naast het gebruik van hoogwaardige Spray tan lotions is het ook minstens zo belangrijk om de huid van de klant goed voor te bereiden met bijbehorende producten om het resultaat echt perfect neer te zetten, en kan je jouw spraytan service uitbreiden met een finishing powder.
Contour tanning is dé trend onder de Spraytan technicians in Europa om de klant nog meer extra’s te kunnen bieden.
Ook wij zullen onze trainingsaanbod gaan uitbreiden met een  Contour tan training, waarover wij later in het vroege voorjaar uitgebreid zullen informeren via de nieuwsbrief en Social media.


Speciaal voor jou hebben we een SCHERPE AANBIEDING op de verdiepingstraining; speciaal voor de Sprayt tan technician die al een spraytan opleiding in het verleden hebben gedaan.
Ontvang 10% korting* met kortingscode:

verdiep-je-kennis

* kortingscode is alleen geldig op de verdiepingstraining en geldig tot en met 31 januari 2024.

Meer informatie lees je op onze pagina verdiepingstraining, die individueel wordt gegeven, op de website van Spray Tan Solutions