Verkooptips Retail producten

Verkooptips Retail producten

Verkooptips voor Retail verzorgingsproducten.

Het is de maand november, de maand van de Black Friday en Cyber Monday deals.

Dit is een zeer belangrijke maand in het laatste kwartaal van het jaar waarin u een inhaalslag kunt maken om ofwel uw verkopen voor het jaar goed af te sluiten of de afgelopen Corona-condities goed te maken.

Veel spray tan technici vinden het eng om actief producten te verkopen tijdens hun behandelingen.

Ik kreeg eens een vraag van een klant van mij: de verkoop van mijn aanvullende huidverzorgingsproducten loopt niet goed, waarom kopen klanten geen product bij mij?  Ik vroeg haar: hoe breng je je producten onder de aandacht?

Zij antwoordde: Ik laat de producten zien na de behandeling en zeg dat ze te koop zijn, maar 9 van de 10 klanten kopen niets bij mij.....

Ik wil je graag wat tips geven voor de maand november en waarom het zo belangrijk is om je aanvullende verzorgingsproducten te verkopen; de Retail producten, nu meteen. Je kunt de producten die je kan verkopen in jouw salon terugvinden op onze pagina Salon verkoop

In het gratis te downloaden E-book deel ik tips met jou als het gaat om verkoop van Retail producten in jouw Spraytan services.

Download het gratis PDF E-book. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.