Suntana

Suntana is een Engels top Spray Tan merk met een unieke geur formule. Suntana spray tan vloeistoffen hebben een natuurlijke tint, blijven langer zitten, presteren beter en vervagen gelijkmatig.

De collectie spraytan vloeistoffen van Suntana bestaan uit de basic lotions, Suntana classic collection en de Violet based lotions ( ook wel de Showtan collection genaamd).

De Suntana classic collection bevatten een bronzer, ideaal geschikt voor de olijfkleurige ondertonen in de huid, dit noemen wij ookwel de koele en neutrale ondertonen in de huid.

De classic lijn kenmerkt zich door een verscheidenheid aan toonaangevende geuren; kokos, kers, chocolade, blackberry en de Rapid Tan formule in aardbei-vanille. Zo kun je er mooi uitzien en tegelijkertijd de zintuigen stimuleren. Elke kleurdiepte heeft zijn eigen unieke geurformule; de light tan, kokosnoot, dat 8 is % DHA, tot de heerlijke donkere blackberry 'After Dark' tan.

NB: Alle Spray tan vloeistoffen van Suntana voldoen aan de nieuwe EU verordening met een maximum van 10% DHA in de spray tan vloeistoffen. Door veranderde samenstelling blijft het mogelijk om nog steeds een donkere kleurdiepte te bereiken met een maximum van 10%DHA. Zie link voor de EU verordening en de bijbehorende EU omschrijving van de EU verordening

Het voordeel van de verschillende geuren is dat jij hierdoor als spray tan technician altijd weet welke geur in je cup van je spray tan pistool zit.  Tegelijkertijd profiteren uw klanten hier ook van, herhaal spray tan behandelingen zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest. De klant zal de geur herinneren van de laatste Spray Tan behandeling, wat veel eenvoudiger is dan dat ze zich het DHA percentage moeten herinneren! De heerlijke geuren van Suntana maskeren ook de typische DHA geur, die veel klanten als onprettig ervaren, welke veel andere vloeistoffen wel hebben.

Speciaal voor de warme ondertonen, de perzikkleurige, gele en gouden ondertonen in de huid heeft Suntana violet based lotions ontwikkelt. Deze lotions worden ookwel aangeduid.
Violet is het tegenovergestelde van geel in het kleurenspectrum , dus de Suntana V-based collectie/ Show Tan met een paarse basis corrigeert de gele tinten en levert de beste natuurlijke bruine resultaten onder alle lichtomstandigheden.

Alle Suntana vloeistoffen zijn van 100% natuurlijke DHA gemaakt. Al deze vloeistoffen van Suntana bevatten geen parabenen.

Suntana is genomineerd voor UK’s ‘best spray tan supplier’ – Beauty Guild’s awards of excellence.