Suntana

Suntana is een Engels top Spray Tan merk met een unieke geur formule. Suntana spray tan vloeistoffen hebben een natuurlijke tint, blijven langer zitten, presteren beter en vervagen gelijkmatig. Met verschillende toonaangevende geuren; kokos, kers, chocolade, blackberry en de Rapid Tan formule in aardbei-vanille. Zo kun je er mooi uitzien en tegelijkertijd de zintuigen stimuleren.
Elke geur heeft zijn eigen unieke DHA sterkte, van de lichtste tan, kokosnoot, dat 8 is % DHA, tot de heerlijke donkere blackberry 'After Dark' tan met 14% DHA.

Het voordeel van de verschillende geuren is dat jij hierdoor als spray tan technician altijd weet welke geur in je cup van je spray tan pistool zit.  Tegelijkertijd profiteren uw klanten hier ook van, herhaal spray tan behandelingen zijn nog nooit zo gemakkelijk geweest. De klant zal de geur herinneren van de laatste Spray Tan behandeling, wat veel eenvoudiger is dan dat ze zich het DHA percentage moeten herinneren! De heerlijke geuren van Suntana maskeren ook de typische DHA geur, die veel klanten als onprettig ervaren, welke veel andere vloeistoffen wel hebben.

Daarbij zijn de Suntana vloeistoffen van 100% natuurlijke DHA gemaakt. En bevat de vloeistof geen parabenen.

untana heeft ook nog een speciale Show tan lijn, ook wel de Suntana-V lijn genoemd, deze lijn is Violet based. Violet is het tegenovergestelde van geel in het kleurenspectrum , dus de Suntana Show Tan met een paarse basis corrigeert de gele tinten en levert de beste natuurlijke bruine resultaten onder alle lichtomstandigheden.

Suntana is genomineerd voor UK’s ‘best spray tan supplier’ – Beauty Guild’s awards of excellence.