Suntana Spray Tan Booster Drops

€16,52
Artikelnummer: STS025
Spray Tan Intensivering met DHA Booster Drops, 50% DHA, 50 ml fles.

Sterkste DHA concentratie op de markt, de grootste fles en de laagste prijs.

Voeg 10 Drops aan 100 ml Spray Tan vloeistof toe om het DHA te verhogen met 1%. Kan gebruikt worden in combinatie met alle spray tan vloeistoffen.

Bevat niet alleen DHA en bronzers, maar is ook rijk aan hydraterende en verstevigende huid extracten voor het bereiken van de perfecte teint.

Bevat:
- Smeerwortel Extract: Gebruikt in cel-therapie behandelingen, gezichtscrèmes en zon verzorgingsproducten . Een anti-inflammatoire en anti-irriterend, en bevordering van de celregeneratie van de huid.

- Tarwe Aminozuren: wordt gewonnen uit de kern van de tarwekorrel. Een anti-inflammatoire en voedende stof die ook fungeert als een natuurlijk bewaarmiddel vanwege het hoge gehalte aan vitamine E.

- Witte en groene theeblad extracten: De voordelen van groene thee op de huid zijn goed gedocumenteerd. Deze krachtige anti-oxidant (20 maal sterker dan vitamine E) remt de vorming van kankerverwekkende cellen en helpt schade te voorkomen veroorzaakt door blootstelling aan de zon en vervuiling. Een belangrijk ingrediënt in zon verzorgingsproducten en crèmes, lotions, shampoos en conditioners. Wij gebruiken alleen de beste poeder van Matcha groene thee uit Japan.

- Panthenol (Vitamine B-5): Een uitstekende natuurlijke huid hydrator.

- Glucose Tyrosinate: Precursor aan melanine dat is de stof die verantwoordelijk is voor menselijke pigmentatie.


0 sterren op basis van 0 beoordelingen