Suntana Suntana V - Light Tan / Show Tan Matinee -Spray Tan vloeistof

€17,38
Artikelnummer: ST069
Levertijd: Verwachte levertijd 1-7 werkdagen

De Show Matinee of ook wel Suntana V is een Light Tan met ligh tan kleurdiepte.
Verkrijgbaar in 250 ml of 1000ml of 4000ml
Geur: oriental peer 

Dankzij zijn unieke wetenschappelijke eigenschappen , kunt u nu een betere, diepere tan bereiken, die prachtig presteert en er natuurlijk uitziet onder alle lichtomstandigheden

Verlichting kan invloed hebben op de manier waarop een spray tan er uitziet. Een spray tan die er geweldig uitziet in de meeste andere omstandigheden , kan bij fel kunstlicht er minder mooi uitzien en kan soms zelfs een beetje geel eruitzien. Dit is vooral merkbaar in de sector van de podiumkunsten ( dansers, bodybuilders , acteurs etc.) 

Violet is het tegenovergestelde van geel in het kleurenspectrum , dus de Suntana Show Tan met een paarse basis corrigeert de gele tinten en levert de beste natuurlijke bruine resultaten .

Een vrij onbekend feit is dat DHA (de werkzame stof in spray tan) eigenlijk kleurloos is. Het zijn de cosmetische bronzer (guide colour) welke u in eerste instantie ziet wanneer je een spray tan aanbrengt. Zonder de bronzers zou de vloeistof helder en ongelooflijk moeilijk gelijkmatig toe te passen zijn. De meeste cosmetische bronzers worden gemaakt door het samen mengen van 3 primaire kleuren, rood, geel en blauw (die samen de bronskleur maken). Door het manipuleren van de de overvloeimodus verhouding tussen deze drie kleuren, kunnen fabrikanten invloed hebben op de 'basis' of 'guide' kleur. Meeste spray tans zijn meestal ofwel groen of rood gebaseerd maar nu is er Suntana V  – een Violet gebaseerd tan. 

De Suntana V is precies hetzelfde als de Suntana Show Tan (zelfde ingrediënten/inhoud), alleen een andere verpakking! De Suntana V kun je dus ook gebruiken voor dansers/bodybuilders/toneelspelers etc.
Suntana Show Tan heeft alleen light tan en een dark tan kleurdiepte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen