Suntana Suntana V - Medium Tan

€17,38
Artikelnummer: ST089
Levertijd: Verwachte levertijd 1-3 werkdagen

Kies voor een diepere donkerder, meer exotische tan – Suntana V

Suntana V medium spray tan vloeistof
Verkrijgbaar in 250 ml of 1000ml of 4000ml
Geur: oriental peer

Een vrij onbekend feit is dat DHA (de werkzame stof in spray tan) eigenlijk kleurloos is. Het zijn de cosmetische bronzer (guide colour) welke u in eerste instantie ziet wanneer je een spray tan aanbrengt. Zonder de bronzers zou de vloeistof helder en ongelooflijk moeilijk gelijkmatig toe te passen zijn. De meeste cosmetische bronzers worden gemaakt door het samen mengen van 3 primaire kleuren, rood, geel en blauw (die samen de bronskleur maken). Door het manipuleren van de de overvloeimodus verhouding tussen deze drie kleuren, kunnen fabrikanten invloed hebben op de 'basis' of 'guide' kleur. Meeste spray tans zijn meestal ofwel groen of rood gebaseerd maar nu is er Suntana V  – een Violet gebaseerd tan.

Waarom een Violet-Base? – Als de tan ontwikkeld zal de Violet gebaseerde product een geel / oranje ondertoon tegengaan. Dat omdat violet aan de tegenovergestelde kant van het kleurenspectrum is. Wanneer een donkerder kleurtje vereist is, zal een violet gebaseerd product meestal de beste resultaten leveren. Suntana V presteert ook prachtig en ziet er natuurlijk uit onder alle lichtomstandigheden. Verlichting kan invloed hebben op de manier waarop een spray tan er uitziet. Een spray tan die er geweldig uitziet in de meeste andere omstandigheden , kan bij fel kunstlicht er minder mooi uitzien en kan soms zelfs een beetje geel eruitzien. Dit is vooral merkbaar in de sector van de podiumkunsten ( dansers, bodybuilders , acteurs etc.) 
Kies voor een diepere donkerder, meer exotische tan – Suntana V

De Suntana V is precies hetzelfde als de Suntana Show Tan (zelfde ingrediënten/inhoud), alleen een andere verpakking! De Suntana V kan je dus ook gebruiken voor dansers/bodybuilders/toneelspelers etc.
Suntana Show Tan heeft alleen light tan en de dark tan kleurdiepte.

| Marjan P.

Mooie kleur

5 sterren op basis van 1 beoordelingen