MaxiMist Spray Tan pistool - Pro gun Maximist aluminium

€289,00
Artikelnummer: STS023
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 2-3 weken

:ET OP:
Deze Maximist Pro Gun heeft een langere levertijd en is momenteel alleen te bestellen met langere levertijd. Informeer naar de levertermijn van deze metalen Spraygun

Pro-Gun upgrade. Dit is simpelweg de beste HVLP tan spray gun die verkrijgbaar. is Gemaakt van lichtgewicht Air Graft Grade aluminium dat met gemak voor vele jaren gebruik plezier zorgt.
Het beschikt over een massieve stalen spuitopening, massieve stalen spray regelaar, handige haak om op te hangen en heeft metallic coating.

Uniek aan
dit pistool is de EZ Flip airbrush keuzeknop (voor contouren, bikini lijnen etc.)


Dit is
NIET een push-gun/pistool en zal alleen geschikt voor gebruik met een 'Quick Connect' slang en de Maximist van de 2015 modellen

of

te gebruiken in combinatie met de speciale connector: TNT base Pro Gun connector.

Door de Pro Gun samen met dit koppelstuk te gebruiken is de combinatie geschikt voor Maximist Spraymate én de MaxiMist Evolution spraytan modellen.

Inclusief:
1
x Gepolijst Aluminium Pro-Gun
3
x Vloeistof Cups
1
x Onderdelen pakket
1 x Aanpassingsgereedschap en schoonmaakborstel


| Hillie (Spray Tanning Hoogeveen)

Dit is absoluut een topper van een Spray Tan pistool, gebruik deze nu een aantal jaren, perfecte verneveling van de Spraytan vloeistoffen, ben begonnen 8 jaar geleden met de Maximist Lite Plus Gun die het ook prima doet, maar de progun is mijn favoriet. Hij is wel wat zwaarder maar sprayt veel mooier.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen