MaxiMist Maximist Spraymate TNT | HVLP - Spray Tan apparaat

€148,00
Artikelnummer: ST026
Levertijd: Voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
De MaxiMist ™ SprayMate TNT is geschikt voor thuisgebruik en gebruik in kleine en/of startende (mobiele) salons. (Gewicht: 2 kg).

U kunt met de MaxiMist ™ SprayMate TNT 10+ spraysessie op een dag verrichten.

De MaxiMist ™ SprayMate TNT is ontwikkeld in Duitsland en heeft een sterke 300 watt turbine motor en een gemakkelijk te bedienen spraypistool voor maximaal resultaat met minimale kans op vloeistof verspilling.

Het MaxiMist ™ SprayMate TNT "Twist N Tan" spraypistool is zeer gemakkelijk in gebruik, een extreem lichtgewicht en bevat een Teflon® naald waardoor het ophopen van vloeistof en aanslag vrijwel geheel voorkomt. Eenvoudige aanpassingen en instellingen zorgen ervoor dat u volledige controle behoudt over het sprayen en deze met precisie kunt aanbrengen.
Hij heeft een verbeterde ergonomische handgreep met comfortabele grip. Met het uniek gepatenteerde ‘split’ spraypistool systeem, "Twist N Tan", kunt u snel wisselen tussen de verschillende cups, doordat u de cup met spraymond enkel in de sprayhouder hoeft te klikken. Voor de snelle en drukke sprayer is dit een uitkomst. U sluit de slang aan op het spraypistool en u kunt gelijk starten. Zo heeft u voor iedere tan vloeistof direct een spray gun klaar. (Extra spraykoppen zij tevens apart verkrijgbaar en kunt u in de keuzelijst aanklikken).

Nog een uniek voordeel met van het nieuwe Twist N Tan Spraypistool is de "Blow Dry"-functie. Zodra de spraytan sessie is voltooid, verwijdert u de spraykop en kunt u uw klant droog föhnen.

De MaxiMist ™ SprayMate TNT bevat tevens de speciaal ontworpen cups die voorzien zijn van een conisch vloeistof reservoir voor optimale vloeistof opname. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof in de kern van de cup zit en hierdoor een flexibeler bereik en beweging mogelijk is. De extra brede basis van de cup zorgt tevens voor stabiliteit.Pakket is inclusief:
  • CE, EU, ECAL gecertificeerd
  • Sterke 300 watt turbine
  • 3,5 meter lange flexi-slang
  • TNT Spraypistool met 200ml Cup
  • Bevestigingsplek voor het spraypistool op het apparaat
  • Extra Spraypistool afdichtring en Pickup Tube
  • Extra Spraypistool afdichtingring voor het mondstuk
  • Extra turbine filter
  • Instructie sheets met uitleg en voorbeelden (foto's)

 

1 Jaar garantie op technische componenten

Het apparaat is geschikt voor elk merk tanning vloeistof.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen