MaxiMist Maximist Pro TNT | HVLP - Spray Tan apparaat

€312,08
Artikelnummer: STS027
Levertijd: 3 dagen
De MaxiMist™ Pro TNT is geschikt voor (grote) salons en spa’s.

U kunt met de MaxiMist ™ Evolution TNT +/- 40 spraysessie op een dag verrichten.

De MaxiMist™ Pro TNT is ontwikkeld in Duitsland en heeft een sterke 570 watt turbine motor en een gemakkelijk te bedienen spraypistool voor maximaal resultaat met minimale kans op vloeistof verspilling.

De MaxiMist™ Pro TNT beschikt over het meest geavanceerde spraypistool op de markt. Alle besturingselementen zijn aanwezig op de spraypistool zelf. Een instelbare variabele snelheid waarmee u de exacte luchtstroom feilloos kunt instellen. U kunt het apparaat tevens aan of uit zetten door de schakelaar op het Spraypistool!
Ingesteld op de laagste instelling zal 99% van alle vloeistof met een onberispelijke precisie gesprayd worden en is daarnaast heel stil en koeler dan de meeste apparaten op de markt in zijn klasse.

Het MaxiMist™ Pro TNT "Twist N Tan" spraypistool is zeer gemakkelijk in gebruik, een extreem lichtgewicht en bevat een Teflon® naald waardoor het ophopen van vloeistof en aanslag vrijwel geheel voorkomt. Eenvoudige aanpassingen en instellingen zorgen ervoor dat u volledige controle behoudt over het sprayen en deze met precisie kunt aanbrengen.
Hij heeft een verbeterde ergonomische handgreep met comfortabele grip en een in te stellen horizontale en verticale sprayrichting. Met het uniek gepatenteerde ‘split’ spraypistool systeem, "Twist N Tan", kunt u snel wisselen tussen de verschillende cups, doordat u de cup met spraymond enkel in de sprayhouder hoeft te klikken. Voor de snelle en drukke sprayer is dit een uitkomst. U sluit de slang aan op het spraypistool en u kunt gelijk starten. Zo heeft u voor iedere tan vloeistof direct een spray gun klaar.

Het MaxiMist™ Pro TNT "Twist N Tan" spraypistool wordt standaard met drie spraykoppen geleverd.


Nog een uniek voordeel met van het nieuwe Twist N Tan Spraypistool is de "Blow Dry"-functie. Zodra de spraytan sessie is voltooid, verwijdert u de spraykop en kunt u uw klant droog föhnen.


De MaxiMist™ Pro TNT bevat tevens de speciaal ontworpen cups die voorzien zijn van een conisch vloeistof reservoir voor optimale vloeistof opname. Dit zorgt ervoor dat de vloeistof in de kern van de cup zit en hierdoor een flexibeler bereik en beweging mogelijk is. De extra brede basis van de cup zorgt tevens voor stabiliteit.

Bij de MaxiMist ™ Pro TNT kunnen alle onderdelen in het apparaat worden opgeborgen. Hierdoor is het zeer gemakkelijk en efficiënt opbergen en eenvoudig te vervoeren.
Pakket is inclusief:
  • CE, EU, ECAL gecertificeerd
  • Sterke 570 watt turbine met instelbare luchtstroom snelheid
  • 3,5 meter lange flexi-slang
  • TNT Spraypistool met 200ml Cup
  • 2 Extra TNT Spraykoppen met 200 ml Cups
  • Bevestigingsplek voor het spraypistool op het apparaat
  • Extra Spraypistool afdichtring en Pickup Tube
  • Extra Spraypistool afdichtingring voor het mondstuk
  • Extra turbine filter
  • Instructie sheets met uitleg en voorbeelden (foto's)

3 Jaar garantie op technische componenten

Het apparaat is geschikt voor elk merk tanning vloeistof.


0 sterren op basis van 0 beoordelingen