Sjolie

Sjolie Sunless is een van de beste spray tan merken van Amerika. Sjolie Sunless is een familie bedrijf uit Rocklin, Californië.  Sjolie Sunless begon met een eenvoudige missie: om beter sunless Spray Tan producten te maken, door een beter bedrijf te zijn, dan alle andere in de Spray Tan industrie. Sjolie Sunless gebruikt alleen 's werelds beste natuurlijke afgeleide ingrediënten en materialen, zodat u verzekert kan zijn dat de spray tan producten van Sjolie gezond zijn. Sjolie is gemaakt van 100% natuurlijke producten. Sjolie Sunless produceert al meer dan een decennium in hun eigen faciliteit gevestigd in Californië.  Sinds 2009 opereren ze onder de naam van de familie Sjolie en zijn ze deel van elk facet van de ontwikkeling van hun producten, van hun gietmallen tot en met de samenstelling en ontwerp.  Sjolie Sunless legt echt hun hart en ziel in het maken van Sjolie Sunless. lees meer

Sjolie bevat een ruime collectie aan Spraytan vloeistoffen, voor de koele huidtypen Sjolie original line en de Luxe Violet based line. De original line lotions bevatten Aloë Vera welke de huid voedt en hydrateert, vitamine A,C en E. De orginal spray tan vloeistoffen met de Aloë Vera helpen de huid te hydrateren en te voeden voor de ultieme blijvende bruine tint. 

De Sjolie violet de luxe based line lotions zijn op alcohol basis; drogen onmiddellijk, waardoor men zich onmiddellijk kan aankleden en zich comfortabel voelt terwijl de spraytan zich aan het ontwikkelen is.