Curasano

Curasano is in 2008 opgericht, vooraf gegaand aan meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door trouwe medewerkers.

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren.

Met hun reeks van natuurlijke producten willen ze het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.

De hoofdkantoren van Curasano zijn gevestigd in Belgie, waar een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano wil op het gebied van gezondheid en natuurlijke huidverzorging een leidende rol spelen in de Europese markt. De producten van Curasano positioneren zich in een hogere prijsklasse, aan een top kwaliteit en dit voor het professionele marktsegment zoals apotheken, schoonheids-specialisten en instituten, de betere parfumeries, zonnebankcentra, exclusieve hotels, cruiseschepen en andere exclusieve partners.