Hoeveel verdien je met Spraytan service?

Hoeveel verdien je met Spraytan service?

Wat zijn jouw kosten om te starten? Wat heb je zoal nodig om te starten? En wat kan je verdienen op week basis, maandbasis en per jaar? Lees snel verder als je wilt starten met Spraytannen.

Wat kan je verdienen met een Spray Tan Service?

Met een spraytan service in jouw bestaande salon of een spraytan salon kan je in een relatieve korte tijd met een uitstekende verdiensten op jouw en rendement halen uit je apparatuur en producten. Vaak kan je al binnen 1 maand tussen starten van jouw spraytan service al profiteren van de winst.

Maar wat kost het om te kunnen starten met Spraytan?
Allereerst start je met een basisuitrusting zoals Spraytan apparatuur, dit kan je bij ons voordelig in een compleet starterspakket aanschaffen. In dit pakket zit een Spraytan apparaat, een opvouwbare Spraytan cabine en een set gratis spraytan vloeistoffen.
Je hebt deze investering al snel terugverdiend.
Voor elk budget is er een starterpakket verkrijgbaar. Voor advies over het juiste starterpakket dat bij jouw wensen en budget past, kan je ons altijd benaderen via de klantenservice of maak een telefonische afspraak voor adviesgesprek.

Afhankelijk van de grootte van jouw salon, hoeveel Spraytan behandelingen je wilt uitvoeren stel je jouw basisuitrusting desgewenst met ons advies samen.

We raden je aan, wanneer je professioneel én zelfverzekerd een Spraytan behandeling wilt geven aan jouw klanten een Spray Tan training bij ons te volgen. Deze worden individueel gegeven of in kleine groepjes tot max. 3 personen gegeven.


Hoe stel je jouw prijs vast voor een Spraytan behandeling:
Dat is afhankelijk van hoe groot jouw salon is, heb je een eenmanszaak of heb je ook personeel? Het soort klantenbestand ( welk segment klanten komen bij jou) en de omgeving waarin je de Spraytan behandelingen aanbiedt. En het maakt ook zeker verschil of je in een salon gevestigd zit of dat je als mobiele Spraytan service jouw Spraytan behandelingen geeft.

Wat ik je graag ook wil adviseren is om niet te laag te gaan zitten met jouw prijzen voor een Spraytan behandeling. Waarom? Met een gemiddelde prijs van €32.50 kom je professioneler  over dan je een prijs zo rond de €17.50 vraagt. Er zijn ook zeker Spray technicians die rond de €17.50 vragen voor een Spraytan behandeling, "maar wat is dan je verdien model?" is dan mijn vraag.

Om je meer uitleg te geven over het vaststellen van een goed Spraytan prijs, zal ik je meenemen in de totstandkoming van een Spraytan tarief.

 1. Allereerst dien je rekening te houden met een inkoopprijs van je producten, zoals Spraytan vloeistof, je salonbenodigdheden die maken dat je een mooi resultaat haalt uit een Spraytan behandeling zoals gebruik maken van Sticky Feets, Barrière crème en een Prep spray ( ofwel een PH balancer spray) maar denk ook aan handschoenen en mutsjes.
  Al deze producten die je nodig hebt voor het uitvoeren van de Spraytan behandeling vallen in de categorie kostprijs. Afhankelijk van het merk waarmee je werkt, Sjolie of Suntana ligt je kostprijs tussen de €4,- en €6.- excl. btw.
  2. Daarnaast heb je ook wel het BTW component van 21% ( of indien je kleine zelfstandige bent valt deze BTW weg).
  3. Locatie kosten, de prijs die je voor het pand of de ruimte betaald.
  4. En je uurtarief; wanneer je routine hebt in het Spraytannen zal je zo’n 3-4 klanten per uur kunnen Spraytannen.
  Met een gemiddelde prijs van €29.95 per behandeling* heb je een prima winst uit je Spraytan service. * o.b.v. full body behandeling.

  Goed, nu je dit weet kan je berekenen hoeveel je opbrengsten zullen zijn per week, per maand op jaarbasis.
  In onderstaande ben ik uitgegaan een Spraytan behandeling service in een salon locatie, opbrengsten per behandeling en de kosten per behandeling, per week, per maand en per jaar.

 

Behandelingen

Week omzet

Kosten Per week

Maand
omzet

Kosten per mnd

Jaar
omzet

Kosten
per jaar

1

€32.50

€6-

€130,-

€24,-

€1.690,-

€312

5

€162.50

€30-

€650,-

€120,-

€8.450-

€1.560

10

€325

€60.-

€1.300,-

€240,-

€16.900,-

€3120,-

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze blog? Wij helpen je graag om jouw advies te geven over het starten met een Spraytan service.
Wij geven ook regelmatig gratis webinars over Starten met Spray Tan service.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.